Jump to content
Sign in to follow this  
LordZombie

Gallery and Photo uploads

Recommended Posts

Is anyone else having trouble uploading photos? I can't get anything in the gallery or even in a thread to post. It just shows a link to the photobucket for thread uploads and nothing happens on gallery uploads. This is a pain being in two painting contest right now. I have use the "Insert other media" button and this happens. URL]

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Which link are using from photobucket?

P4030225_zpsmewzpejg.jpg

If I take the "Direct" link from PB and then select "Insert other media" -> "Insert image from URL" it work for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have had issues yes, it just hangs up when I try to add certain issues (like in the terrain gallery I made) and shows blank images. Not sure what's going on, at all, I'm using firefox, scripts are allowed and I get no feedback it just never updates o.O

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, I'm having the exact same issue uploading as I did last round. I've tried three different image sizes, all of them below the maximum MB, but get an error message.

Sent Curtis an email with my image, and am going to put it in my profile, too, just for good measure. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×